Hoe verwerk ik de reden van uitschrijving/opzegging lidmaatschap vast?

Laatst bijgewerkt do, 6 jun. 2019 10:29

Vanuit het hoofdmenu van LEA navigeert u naar Ledenadministratie > Leden.

Met de zoekfunctie zoekt u het betreffende lid en opent u het dossier door er dubbel op te klikken. U opent het tabblad lid gegevens en klikt op het potloodje achter het veld inschrijfstatus.

U kunt het lid nu uitschrijven door de datum en de reden op te geven.